Van Leeuwen Verhuizingen
 

Lees of plaats in het


Jaap
Mensen, na veel vergelijken op internet is door een kennis van mij de keuze gevallen op verhuisbedrijf van Leeuwen. Nu is hun tarief niet de duurste en niet de goedkoopste, maar de snelheid en kunde is het geld dubbel en dwars waard. Alles is volgens afspraak en binnen No time geregeld. Klasse jongens!

familie van Vliet-Schiedam
Ben het met de vorige sprekers eens, alles keurig verhuisd vlug en netjes, ondanks de hitte, en met een koud colaatje nog gezellig ook. Groeten familie van Vliet-Schiedam.

van der Velden
Wij zijn in het afgelopen half jaar twee maal verhuisd door van Leeuwen verhuizers en zijn bijzonder tevreden.
De heren die ons verhuisd hebben zijn erg aardig, snel, en heel zorgvuldig. Al onze spullen - ook de opgeslagen spullen - zijn goed overgekomen en in ons pas geverfde huis met allerlei lastige hoeken en draaien is helemaal niets beschadigd. Knappe prestatie.
Kortom, we kunnen van Leeuwen verhuizers aan iedereen van harte aanbevelen.

Caroline Tetteroo
Geweldige mensen ,vriendelijk en super snel.Van Amsterdam naar Bussum in vier en een half uur, kant en klaar Alles keurig netjes in en uit elkaar en op zijn plek. Mocht het ooit weer nodig zijn wij gaan met Van Leeuwen verhuizingen.Dank je jullie wel mannen.

vr.gr.Rob en Caroline Tetteroo.

Fam. Koot
Ha superaardige en zeer professionele verhuizers,

Het gras is al ruimschoots voor onze voeten weggemaaid: in alle eerdere beoordelingen staan complimenten waar ook wij volledig achter staan! Super snel, uitstekend georganiseerd en we voelden ons als klant koning. De kers op de taart was misschien de gezelligheid en de humor die rijkelijk aanwezig was, we hebben erg gelachen! Nogmaals: reuze bedankt en bij een volgende verhuizing gaan we natuurlijk weer met van Leeuwen in zee!!

Hartelijke groet, namens de familie,Koot

Fam. Vermeer
Wederom hele goede ervaringen gehad met Van Leeuwen Verhuizingen.
Ze waren,zoals altijd, keurig op tijd en hebben hard en zonder pauze 6 uur doorgewerkt tot dat echt al onze spullen (en het waren er nogal wat)van de ene woning (2 hoog) naar de andere woning (3/4 hoog) waren verhuist. Met onze antiquiteiten zijn zij zeer zorgvuldig omgegaan, alles netjes verpakt en zonder enige schade omhoog getakeld. Prijs absoluut ok. Ik hoop dat we nu voorlopig even hier blijven wonen, maar dat zeggen we altijd, en als we weer moeten verhuizen, gaan we zeker weer met van Leeuwen verhuizingen

M. van Groeneveld
Niets dan lof voor Frans en zijn personeel. De verhuizing verliep geheel vlekkeloos. Alle spullen werden zeer zorgvuldig ingepakt en in de vrachtwagen werd ook nog alles vastgezet, zodat alle spullen zonder schade naar mijn nieuwe woning zijn gebracht.
Alles verliep vlot en ze werkten zeer hard!
Nogmaals bedankt !

Henk van Sloten
Ik ben dik tevreden over de service. Hard werkende mannen, alles keurig gepast en gemeten in de verhuiswagen en erg zorgvuldig. En de prijs: zeer betaalbaar! Ik zou ze zeker weer inhuren voor een volgende verhuizing

Astrid
S'morgens gebeld en s'avonds werd de klus al geklaard een Miele wasmachine en droger van 3 hoog naar 3 hoog, zonder lift.
De complimenten gaan naar Ralph en Bas, twee kanjers!!!!
Super bedankt voor deze snelle service.

Wout en Marie
Wat een topervaring deze verhuizing!
Geen moment stress gehad, superlieve en correct jongens (mannen).
Op zeer korte termijn beschikbaar en ze gaan echt zeer zorgvuldig met je spullen om.

Ze bedenken ook creatieve oplossingen voor meubelen die op het eerste gezicht niet naar binnen of naar boven kunnen. Echte professionals! Bij een volgende verhuizing (al heb ik daar nu even geen zin in) zou ik ze zeker weer bellen! Aanrader :-). Alle positieve reacties hier kloppen echt en naar aanleiding daarvan heb ik ze gebeld. Toppertjes! Bedankt mannen!


 
3