Van Leeuwen Verhuizingen
 

Lees of plaats in het


Fam. Veerkamp
Beste van Leeuwen verhuizers,
Ik had jullie naam via via, dat jullie een goed en degelijk verhuisbedrijf zijn. Nou wij zijn meer dan tevreden over hoe alles gegaan is met onze verhuizing. Het is werkelijk ongelofelijk wat een werk er wordt verzet en hoeveel zorgen jullie bij ons weg namen. En de verhuisprijs viel ons heel erg mee, het was het dubbel en dwars waard. Ik zal jullie naam bij al onze vrienden en kennissen doorgeven. Frans (en uiteraard de verhuizers) veel geluk in de toekomst. Met vriendelijke groet,Fam. Veerkamp

M. Jongveer
!! TOP !!

Groetjes,
Marieke

Mensen; zeker een aanrader!

Dhr. Bloothoofd
Heren, bedankt voor de drukke maar uitstekend verlopen verhuisdag. Ik heb groot respect voor jullie, zo lopen sjouwen met die hitte. Maar niks kapot, en jullie hielden de sfeer erg leuk. Ga zo door!

Fam. Broekhuis
Beste van Leeuwen verhuizers,

Hierbij wil ik nog maals benadrukken dat ik erg tevreden ben met de door u uitgevoerde diensten. Onze verhuizing liep erg soepel, alles staat keurig op zijn plaats,en vooral het uit en in elkaar zetten van de linnenkast ging snel en vakkundig.

Nogmaals onze dank.

Gerrit
Jongens, klasse gedaan !!

Angela & Klaus
Hello Frans,
we had to move more then once also internationel and I have to say this was the easiest move we had so far. You were on time ,hard working and fast and in no time our house was empty. The same happened at the new place. All our belongings were placed inside the new home.
We say thank you!
Angela and Klaus

Fam. Vergeer
Vandaag hebben de van Leeuwen movers onze zware spullen naar onze nieuwe woning verhuisd. Ze waren keurig op tijd, hebben hard gewerkt en alles keurig op het nieuwe adres op z'n plaats gezet. Wij zijn zeer tevreden. Over een paar maanden hopen we klaar te zijn met de verbouwing en dan willen we mijn spullen ook naar de nieuwe woning verhuizen. Zeker aan te raden om met dit verhuisbedrijf zaken te doen.


Robert
volgens afspraak.
keurig en netjes
aanrader!!!!!!!!!!!!!!

Dhr. Verstappen
Afgelopen week ben ik verhuist door deze mannen.
De verhuizing is spoedig en zonder problemen verlopen.
Het tarief wat deze mannen vragen in vergelijking met andere verhuis bedrijven is zeer scherp. Ik zou hun dan ook graag willen aanbevelen voor andere mensen.

Mevrouw Hoens
Beste,

Bedankt, de verhuizers vonden niets te veel en hebben veel werk verzet. Ondanks het erg slechte weer hebben ze de verhuizing prima verzorgd.

Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen.

Tot de volgende verhuizing, maar voorlopig even niet hoor.

Groeten,
Mevrouw Hoens

 
4