Van Leeuwen Verhuizingen
 

Lees of plaats in het


Fam. Geerts
Beste van Leeuwen Crew,

Hartelijk dank voor de uitstekende zorgen.
Wij zijn erg tevreden, alles is fantastie's gelopen met onze verhuizing.

Groeten

Fam. Hoender
Uitstekende verhuizer, die al onze spullen (ruim 150 dozen en allerlei meubels) in slechts 1 rit met een grote verhuiswagen heeft weten over te brengen. De klus is snel en goed geklaard door drie vriendelijke en volgens mij zeer ervaren verhuizers. Zeer betrouwbaar. Ook de nieuwe bewoner van ons huis heeft van Leeuwen verhuizingen hun diensten gebruik gemaakt, en zij was ook bijzonder tevreden!

Mevr. van t Hoogt
Snelle en perfecte service! Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. De verhuizers waren erg klantvriendelijk en hebben als service van de zaak mijn wasmachine ook nog netjes aangesloten. Zeer aan te bevelen dus!

N. Monteiro
really satisfied with the job done, can only recommend this service, really great

Corinne van den Broek
Onze verhuizing is bijzonder soepel gegaan. Aardige jongens, genoeg gelachen zelfs tussen al het sjouwen. Ze werken hard door en het belangrijkste: ze doen voorzichtig met je spullen en met je huis. Al onze net nieuw gestucte muren: geen krasje op te zien! En dat voor een schappelijke prijs.

Groetjes en tot de volgende keer.

Nathalie
GEWELDIG!

Dit was de 2e keer dat ik Van Leeuwen verhuizingen heb ingeschakeld voor mijn verhuizing.
Ook nu weer: keurig op tijd, 3 sterke maar ook slimme mannen, ze gaan netjes met je spullen om, werken hard door en zijn gewoon nog leuk ook.

Hebben ook mijn bed en klerenkast uit elkaar en in elkaar gezet; bijzonder prettig,want een periode van verhuizen is al vermoeiend genoeg.

Super bedankt !

fam. Boom
Gewoon even een berichtje, om te zeggen hoe tevreden wij wederom zijn over jullie. Het was beestenwerk met het extreem warme weer, maar de verhuizers hebben alles weer keurig tot in de puntjes verzorgd. Bedankt nogmaals. Groetjes en voor sommige van jullie fijne vakantie alvast.

Nel
De verhuizing is echt fantastische gegaan. Iedereen is ook zo vriendelijk. Ontzettend bedankt. Ik bel weer als de dozen leeg zijn. Nel

Fam. Broekhof
Wij willen het verhuisteam hartelijk danken voor de snelle en professionele verhuizing. Wij zijn nog steeds onder de indruk van jullie manier van werken. Voor ons was het een zorgeloze dag.

M. van Groen
Nu alle dozen zijn uitgepakt, wil ik jullie hele verhuisteam bedanken voor de zeer prettig, snel en zorgvuldig verlopen verhuizing, boven verwachting en een heerlijk gevoel dat andere dit dan even van je over nemen in een toch al hectische tijd. Ik had bij jullie verhuisbedrijf het beste gevoel al tijdens het eerste gesprek in mijn huis en dat gevoel hebben jullie zeker waar gemaakt." Marielle

 
5