Van Leeuwen Verhuizingen
 

Lees of plaats in het


Fam. De Groot
Op 20 december hadden we volgens mij de zwaarste sneeuwval in jaren en op 21 december gingen we verhuizen... De jongens van Van Leeuwen hebben de verhuizing geweldig gedaan, er werden inloopmatten terbescherming neergelegd, ze waren snel en efficiënt! Echt heel fijn, hartelijk dank allemaal!

De Jong
Deze mensen maken verhuizen leuk! Wij hebben Van Leeuwen nu 2x gebruikt en zijn super tevreden; snel, professioneel, gezellig - de volgende keer zeker weer!

Fam. Bernardt
Wij zijn zeer tevreden met dit verhuisbedrijf! Wij zagen als een berg op tegen de verhuizing, maar de aanpak was erg professioneel en netjes. Er is NIKS beschadigd en wij stonden versteld van de snelheid. Uitstekende dienstverlening! Het is het geld dubbel en dwars waard.

de Sprierings
Wederom ontzettend bedankt. Alles is foutloos verlopen en alles staat weer netjes op zijn plek. We hebben jullie al aanbeveeld bij familie! Veel succes in de toekomst

Fam. Harkema
Allereerst heel veel dank voor de plezierige en vakkundige verhuizing. Wat vond Rob het geweldig dat hij na overleg in de grote wagen mocht meerijden. Apentrots kwam hij in Blaricum aanrijden en hij heeft er nog steeds over.

De Waard
Wij willen het verhuisteam hartelijk danken voor de snelle en professionele verhuizing. Wij zijn nog steeds onder de indruk van jullie manier van werken. Voor ons was het een zorgeloze dag.

Julie en Willem
Bedankt voor de goede zorgen. Jullie hebben onze verhuizing zo perfect en zorgvuldig uitgevoerd. Wij zullen jullie bij iedereen aanraden. Julie en Wim

Fam. Schuitema
Wij zijn erg onder de indruk van hoe de verhuizing is uitgevoerd. Alles ging zo netjes en foutloos, dit in tegen stelling tot meerdere andere verhuisbedrijven waarmee wij in de familie ervaring hebben.

G. Kruiswijk
Heren bedankt, verhuizen was in onze gedachten te duur. Maar dankzij de Seniorenkorting konden wij laten verhuizen. Dit heeft veel rust gegeven en de verhuizers waren stuk voor stuk erg behulpzaam en vakkundig.
G. Kruiswijk

G. Boon
Uitstekend gedaan, we zagen erg op tegen de verhuizing op onze leeftijd. Maar het is ons reuze meegevallen en zullen jullie naam doorgeven.

 
7