Van Leeuwen Verhuizingen
 

Lees of plaats in het


Nienke
Professionele, goede service!
Spullen laten verhuizen naar een van de opslagruimtes. Ondanks tegenslagen aan de kant van VL, werd dit soepel opgelost door een extra verhuiswagen in te zetten. Vriendelijke, professionele verhuizers en ook het inruimen van de opslag werd erg goed verzorgd. Zeer tevreden en 100% aan te raden!

Mevr. B. Lenior
Afgelopen week door een geweldig team, met humor, van u verhuisd! Ben zeer tevreden en raadt het nu ook iedereen aan... ga voor van Leeuwen!

Junilla
Ik zal jullie zeker NIET aanbevelen aan anderen.
Belachelijk die rekening voor annulatie terwijl er niet eens een tot overkomst is gekomen.

Hillebrand
Geachte heer Van Leeuwen,
In mei van dit jaar heeft u onze spullen die bij u in de opslag zijn geweest, naar onze nieuwe woning verhuisd. Een kast die ivm opslag uit elkaar was gehaald, is in de berging opnieuw in elkaar gezet. Dat is echter niet goed gebeurd. Uw collega's hebben een aantal onderdelen niet gebruikt, waardoor de kast nu niet stevig in elkaar zit. Die onderdelen vonden we laatst terug in de berging. Vinden we nogal onbegrijpelijk dat men dit zo doet. Ik wil u vriendelijk verzoeken om de kast alsnog goed in elkaar te laten zetten. We horen graag van u. Hartelijke groet, Jolanda Hillebrand te Laren.

henk glimmerveen
Geachte heer Van Leeuwen,
De - perfect verlopen - verhuizing naar De Egelantier is inmiddels geruime tijd achter de rug. Het enige dat nog moet worden geregeld is het ophalen van de verhuisdozen. Heeft u een indicatie wanneer e.e.a. kan plaatsvinden? Wat mij betreft zo snel mogelijk. Gr. Henk Glimmerveen

J.Vroegop
Geachte hr v.Leeuwen,
inzake de schade ( 1 lantaarn bij oprit vernield) bij mijn verhuizing van Hilversum naar Blaricum op 17/2/2014, zal mevr.S. van den Berg contact met U opnemen over de kosten van een nieuwe lantaarn.
Met vriendelijke groet,
J.Vroegop

Eveline Huibregtse-Soede
Hoewel wij vorig jaar november verhuisden, wil ik deze mogelijkheid toch benutten om deze groep hardwerkende mensen, nogmaals te bedanken. Het was de derde keer dat wij met van Leeuwen verhuisd zijn en hoewel wij voorlopig niet zo nodig hoeven, als het moet dan weer door van Leeuwen!!!!

Joost
Jullie zijn een absolute aanrader, deze aardige, goed en hardwerkende verhuizers hebben mij heel erg goed geholpen.
Bovendien voor een goede prijs, ze waren het meer dan waard!
Zelfs mijn loodzware piano is heelhuids de trap afgekomen, super.

Jimmy
Verhuizing van utrecht naar Woerden!

Ik ben erg tevreden over de werkwijze die van Leeuwen hanteert. Ze komen hun afspraken exact na en met zo een bedrijf in zee gaan is erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door jongens.
Mijn steun en dank hebben jullie.

Eveline
Beste verhuizers,

Hierbij wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie harde werken.

Wij zaten er flink tegen op te kijken, maar jullie hebben ons een hoop hulp uit handen genomen. Het was veel sneller gepiept dan wij van tevoren verwacht hadden.


Ik kan niet anders zeggen dat ze hun uiterste best hebben gedaan, fatsoenlijke nette jongens die van aanpakken weten.

Ik zal jullie zeker aanbevelen binnen mijn netwerk en daar wordt nogal veel verhuist dus jullie zullen het nog drukker krijgen.

Jongens Veel succes in de toekomst

Groeten,


Eveline en DelkeshSERIEUS


TOPPIE !

 
1