Ontvang meerdere offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt!

Verhuizers.nl heeft voor u 5 bespaartips:

Bespaartip 1: Zelf verhuisdozen in- en uitpakken

Om verhuiskosten te besparen is het verstandig om zoveel mogelijk zelf te doen. Gaat u van tevoren nog een aantal keer uw nieuwe woning bezoeken, dan kunt u al een aantal spullen tijdens deze bezoekjes overbrengen. Daarnaast kunt u op de grote verhuisdag het werk van een verhuizer zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken om ervoor zorgen dat alle kleinere inventaris al zijn ingepakt in stevige verhuisdozen. De verhuizer brengt vervolgens uw spullen naar het nieuwe adres, zet alle verhuisdozen neer in de door u aangewezen ruimte en locatie.

 

Bespaartip 2: Verhuis op een doordeweekse dag

De tweede tip om te besparen op verhuiskosten is verhuizen op een doordeweekse dag in plaats van verhuizen in het weekend. Wanneer de verhuizing wordt gepland in het weekend rekenen verhuisbedrijven vaak een toeslag wegens toeslag op de uren van de medewerkers, en vaak is het weekend drukker. Is het voor u onmogelijk om doordeweeks te verhuizen, probeer dan om uw verhuizing in te plannen op een zaterdag. Een verhuizing op zondag is namelijk nog duurder. De meeste werkgevers zijn verplicht om u vrije dagen te geven voor uw verhuizing. Vraag dit dus na bij uw werkgever.

 

Bespaartip 3: Verhuizing ver genoeg van tevoren plannen

Veel verhuisbedrijven wensen hun agenda op tijd volgepland te krijgen, hierdoor geven ze vaak een voordeliger verhuisprijs af als u tijdig een offerte aanvraagt. Alles op het laatste moment regelen kan resulteren in minder beschikbaarheid van bedrijven en dus hogere offertes. Wanneer u op tijd begint met het plannen van uw verhuizing, heeft u tevens meer keuze uit verschillende verhuisbedrijven. Start daarom zo snel mogelijk met verhuisbedrijven vergelijken om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden.

 

Bespaartip 4: Een verhuiskostenvergoeding opvragen

In sommige verhuissituaties heeft u recht op een verhuiskostenvergoeding. Bijv. vanuit uw werkgever of bij een genoodzaakte verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan verplichte werkzaamheden van een huurwoning, een expatverhuizing, een acute handicap of urgentie verklaring vanuit de gemeente. Check dit bij uw situatie.

 

Bespaartip 5: Verhuisbedrijven vergelijken bij Verhuizers.nl

Een verhuizing met behulp van een verhuisbedrijf kan soms buiten uw budget gaan. Om verhuiskosten te besparen is het een goed idee om bij verschillende verhuisbedrijven een aantal verhuisoffertes aan te vragen en alle opties tegen elkaar af te wegen. Zo bent u zeker dat u geen voordelige verhuisoptie mis op uw wensen.

Het opvragen van verschillende offertes kan echter tijdrovend en stressvol zijn. Verhuizers.nl is een onafhankelijk online platform dat gecontroleerde verhuizers voor uw verhuizing vergelijkt. U geeft zoveel als mogelijk uw gegevens door en wij zorgen ervoor dat verhuizers in verschillende prijscategorieën binnen 2 werkdagen vrijblijvend een verhuisofferte op maat uitbrengen.